MET VERTROUWEN MEER OMZET!

Wij zijn officieel Sales Partner van Trusted Shops. Dat betekent dat wij kunnen helpen met de implementatie van Trusted Shops in je webshop. Zo kunnen we in je Magento of WooCommerce Webshop helpen met:

  • Trustbadge tonen, kopersbescherming integreren en shopbeoordelingen verzamelen
  • Productbeoordelingen verzamelen en tonen
  • Shop Review Sticker met beoordelingen tonen
  • Geoptimaliseerde beoordelingsverzoeken verzenden
  • Multishops configureren met meerdere Trusted Shops ID’s (bijv. een webshop in meerdere talen)

Trusted Shops biedt veiligheid en transparantie en zorgt ervoor dat online shoppers zich kunnen oriënteren. Zo kan iedereen in vertrouwen de best mogelijke keuzes maken in de digitale wereld.

Lokaal en internationaal: Trusted Shops is de grootste community voor echt veilig online shoppen en het teken van vertrouwen voor gecertificeerde webshops.

Webshops die het keurmerk hebben ontvangen, zijn uitgebreid gecontroleerd en moeten voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops welke allen een basis hebben in zowel Europese als nationale wetgeving. Op deze manier worden consumenten beschermd tijdens het online shoppen, zodat je zorgeloos kunt winkelen bij Trusted Shops webshops.

  • Keur­merk – Laat zien dat je betrouw­baar bent
  • Kopers­bescherming – Geef 100% zeker­heid
  • Beoordelingen – Reik naar de sterren

Trusted Shops zorgt voor vertrouwen, wat leidt tot meer traffic naar jouw webshop, dus meer verkopen.

ZO WERKT ONLINE VERTROUWEN.

De Trustbadge® is dé plek voor vertrouwen binnen je webshop. Hierdoor heb je niet alleen de mogelijkheid om je beoordelingen en het keurmerk weer te geven, maar ook stelt de technologie je in staat beoordelingsverzoeken automatisch te verzenden en de kopersbescherming aan je klanten aan te bieden.

Met de Trustbadge zullen bezoekers een geweldige eerste indruk van je webshop krijgen, zonder dat ze ergens anders beoordelingen hoeven te lezen. Bovendien is de Trustbadge mobile responsive, zodat het op alle schermen perfect wordt weergegeven, of het nu op een desktop, iPad of op een smartphone is.

0%
Zoekt gericht naar keurmerken
0%
Voelt zich zekerder bij een shop met kopersbescherming
0%
Voelt zich gesterkt door klantbeoordelingen

E-COMMERCE
IS IN OUR DNA.

GET STARTED